Schoonmaken is een serieus “vak”. Oftewel een vak apart.

Robedo Cleaning zorgt ervoor dat de specifieke wensen van de klant elk afzonderlijk in het schoonmaakonderhoud worden toegepast. De werkzaamheden worden altijd uitgevoerd door een vaste medewerker(ster) die geïnstrueerd en geïnstalleerd zal worden door een van onze objectleiders.

Robedo Cleaning zorgt er ook voor dat er een bepaalde kwaliteit gewaarborgd blijft die de klant verwacht. Binnen de organisatie van Robedo Cleaning zijn er objectleiders die de controle over het schoonmaken uitvoeren met behulp van het digitale Dks/Vsr- Kwaliteits meting systeem.

Robedo Cleaning streeft ernaar om met alle opdrachtgevers een langdurige relatie op te bouwen met tevreden opdrachtgevers. Door het coachen en voortdurend motiveren van onze medewerkers, kunnen wij dagelijks de kwaliteit leveren die de opdrachtgevers van ons mogen verwachten.

Robedo Cleaning staat bekent bij zijn opdrachtgevers voor het leveren van “kwaliteit”. Bij Robedo Cleaning wordt er met zorg gewerkt aan een schone omgeving, want een schone omgeving is een schoon bedrijf en in een schoon bedrijf is het beter, prettiger en effectiever werken.

Kortom Robedo Cleaning kan u een totaalpakket van schoonmaakdiensten aanbieden met voor elk probleem een oplossing, welke wij uitvoeren met ons eigen opgeleid personeel.

DEEL DEZE PAGINA OP SOCIAL MEDIA