Medewerkers op nummer 1

Helpdesk Algemeen

Het MVO-certificaat is weer in de pocket. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen betekent dat je als bedrijf verantwoordelijkheid (wilt) dragen voor maatschappelijke problemen zoals luchtvervuiling, klimaatverandering, arbeidsomstandigheden of vergrijzing. Bedrijven proberen deze problemen niet groter te maken. Ondernemers die een stap verder gaan, streven ernaar een bijdrage te leveren aan het oplossen van deze problemen. Robedo Cleaning is zo’n bedrijf dat oog heeft voor het milieu en vooral voor het personeel.

Tevreden medewerkers, tevreden klanten
180. Dat aantal personen werkt bij ons. Zij staan op nummer 1. Zonder hen, geen gezond bedrijf. Onze mensen werken met hun handen. Als je in hen investeert en je houdt ze tevreden, leveren ze goed werk. Zo hou je in 99% van de gevallen ook je klanten tevreden. Hoe doen we dat? Het is niet alleen een kwestie van een goed salaris. Dat kunnen ze op een andere plek ook krijgen. Wij gaan verder en bieden onze medewerkers zaken die er echt toe doen. Waardoor ze willen blijven en net dat extra stapje voor ons zetten.

Robedo:

  • zorgt ervoor dat medewerkers gezond en vitaal zijn en graag werken;
  • biedt opleidingsmogelijkheden zodat doorontwikkeling in het werk mogelijk blijft;
  • vermindert de reistijd tussen wonen en werk zodat er meer tijd voor privé is;
  • respecteert verschillende culturen met behoud van de normen en waarden van het bedrijf.

Kansen voor iedereen
Niet alleen dragen we onze eigen medewerkers op handen, we geven ook kansen aan mensen met een arbeidshandicap. Sinds kort werken we samen met de sociale werkplaats Westrom. Onder begeleiding en aansturing van onze eigen ervaren medewerkers maken zij schoon bij sommige gemeentelijke instanties en andere opdrachtgevers. Iedereen verdient een kans.

MVO is geen doel op zich

Met fijne medewerkers en het juiste personeelsbeleid de goede dingen doen, daar streven we naar. En MVO helpt ons daarbij.

Meer weten over Robedo? Ontdek ook de rest van de website.
Wil je bij ons komen werken? Bekijk onze vacaturepagina.