Glasbewassing

Het lijkt zo eenvoudig, maar als professioneel glazenwassersbedrijf komen onze opgeleide glazenwassers op alle soorten van objecten en gebouwen.

Ieder gebouw is anders en heeft zo zijn eigen bereikbaarheidseisen, klimmaterialen, hoogwerkers, steigers of telescoopbewassing.
Robedo Cleaning heeft op al deze vakken voldoende kennis en ervaring om dit voor u goed, veilig en zorgzaam uit te voeren.

Tegenwoordig moeten wij ook steeds meer rekening houden met de alsmaar strenger wordende Arbo-wetgeving. Denk bijvoorbeeld aan de materialen en methodes die gebruikt dienen te worden bij werken op hoogte.

Volgens deze wetgeving moeten de glazenwassers in Nederland aan kunnen tonen dat zij beschikken over vakbekwaamheid. In de praktijk betekent dit dat de glazenwassers een opleiding moeten volgen om zo de vereiste diploma’s te behalen.

Bij Robedo Cleaning zijn alle glazenwassers in het bezit van dit diploma ‘Werken op hoogte en vakbekwaamheid’. Onze glazenwassers worden 1x per jaar intern ge-update over alle nieuwe wetgevingen en maatregelen.

U als opdrachtgever kan er dan ook zeker van zijn dat onze glazenwassers voldoende kennis hebben en het werk optimaal en veilig zullen uitvoeren. Dat zijn dé aandachtspunten die bij andere bedrijven wel eens vergeten worden.

Dit betekent voor u dat onze glazenwassers:

  • Kwaliteitswerk afleveren
  • Representatief zijn en correcte bedrijfskleding dragen
  • Vakgeschoold en gediplomeerd zijn
  • Werken met gekeurd klim/afdaal en veiligheidsmateriaal
  • Werken volgens de meest recente Arbo-wetgeving
  • Flexibel en service verlenend zijn
“Robedo Cleaning: Een heldere zaak!”

DEEL DEZE PAGINA OP SOCIAL MEDIA