Een schoon pand is jouw visitekaartje

Helpdesk Algemeen

Een eerste indruk is blijvend. Hoe goed je ook je best doet, maar een eerste indruk kun je nooit opnieuw maken. Stel je voor… Er komt een nieuwe klant bij je pand. Hij stapt uit zijn auto. Doet zijn jasje aan en loopt richting je bedrijf. Wat ziet hij dan als hij naar de entree loopt? Ziet hij een smerige gevel? Kan hij met geen mogelijkheid door de ramen naar binnen kijken? Wat gaat er dan door zijn hoofd? Je hoopt dat hij nog steeds denkt: hmm… professioneel en betrouwbaar bedrijf. Maar wat als hij nu denkt: help, kan ik me nog omdraaien? Dit wil je niet als zelf respecterende firma. Je wilt klasse uitstralen. Wat moet je doen om de eerste indruk te laten aansluiten bij wat jullie zijn en waarvoor jullie staan? Zorg er dan voor dat je gevels en het glas schoon zijn.

Heb je een klein winkelpand dan is het natuurlijk goed mogelijk dat je zelf zorgt voor een nette uitstraling van je bedrijf. Maar heb je een groter bedrijfspand, dan wordt het al lastiger. Dan is hulp inschakelen van een professional aan te raden.

Een goed schoonmaakbedrijf heeft ervaring met allerlei soorten objecten en gebouwen. Ieder gebouw is anders en heeft zo zijn eigen bereikbaarheidseisen. Misschien is er klimmateriaal nodig om jouw pand goed te kunnen wassen. Denk aan een hoogwerker, steiger. Of is telescoopbewassing een betere optie. Het werken aan je gevel moet natuurlijk altijd veilig gebeuren, met goedgekeurd materiaal en volgens de nieuwste arbowetgeving.

De gevel- en glasreinigers moeten ook over de nodige diploma’s beschikken, zijn representatief – ze werken namelijk bij jou aan het gebouw. En last but not least… ze leveren kwaliteit.

Kies dus een professioneel bedrijf dan hoef je je over de uitstraling van je pand en wat daarbij komt kijken niet meer druk te maken. Robedo Cleaning uit Echt is zo’n bedrijf waarop je volledig kunt vertrouwen.

Wil je meer informatie over gevel- en glasreiniging?
Neem dan contact op. https://www.robedo.nl/contact/